Çanakkale Zaferinin 107. Yılı ve Çanakkale Ruhunu Yaşatma Etkinliği

Haber Tarihi :   06.04.2022

06.04.2022 - 08.04.2022 tarihleri arasında Gemerek Belediyesi ve Yüksekokulumuz  iş birliği çerçevesinde İlçe Kaymakamı Sayın İlhan KAYATÜRK ,Belediye Başkanımız Remzi KILIÇDAĞ ve ilçe Müdürlerimizin katılımlarıyla  öğrencilerimize , ilçe içerisinde yeralan  ilk ve orta dereceli okul  öğrencilerine ayrıca ilçe vatandaşlarına Çanakkale Zaferinin 107.yılını anma, Çanakkale  Ruhunu yaşatma konulu  etkinlik yapılmıştır. Üç gün boyunca devam eden etkinlik günlük üç seans olarak yapılmıştır.Ayrıca Çanakkale yi anlatan bir resim sergiside açılmıştır.Konuşmacı olarak Erciyes Üniversitesi Öğr. Gör. Ahmet Nedim KİLCİ davet edilmiştir. Etkinliğin büyük ilgli çektiği görülmüş her yıl gelenek haline getirilmesi planlanmıştır.