GEMEREK KAYMAKAMINDAN OKULUMUZA ZİYARET

Haber Tarihi :   20.10.2022

Gemerek Kaymakamı Muhammed Taha BÜYÜKSERİN Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Adem KARAKAŞ’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam BÜYÜKSERİN' e Meslek Yüksekokulu Müdürü KARAKAŞ eğitim öğretim faaliyetleri ve öğrenci yurt problemleri hakkında genel bilgiler verdi.
Ayrıca Yüksekokulda bugüne kadar yapılan çalışmalar yerinde incelenerek gelecekte yapılması planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yüksekokul müdürü KARAKAŞ ziyaretleri sebebiyle Kaymakam Muhammed Taha BÜYÜKSERİN’e teşekkür ederken, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayrıca Kaymakam Muhammed Taha BÜYÜKSERİN Yüksekokulumuz öğrencileri ile karşılıklı görüşmeler yaparak istek ve taleplerini dinledi.