2023-2024 Mezuniyet Töreni

Haber Tarihi :   03.06.2024

Mezuniyet törenimiz 31.05.2024 tarihinde Yüksekokulumuz kantininde Gemerek Belediye Başkanı Syn. Sezai ÇELİKTEN ,Sızır Belediye Başkanı Syn Ali TAMER ,Çepni Belediye Başkanı Syn Nihat BAŞER ,İlçe Emniyet Müdürü Eşref KUMLU,İlçe Jandarma Komutanı Tugay OLUCAK ve diğer protokol üyeleri öğrencilerimiz ,akademik personelimiz ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Adem KARAKAŞ'ın açılış konuşmaları ile başlayan törende öğrencilerimize plaketleri ve diplomaları takdim edilmiştir.Mezuniyet törenimiz öğrencilerimizin mezuniyet eğlencesi neticesinde saat 17.00 da sona ermiştir.
Ülkemizde yaşanan Pandemi ve deprem sonrası yapılan bu faaliyet final sınavları öncesinde öğrencilerimize büyük moral kaynağı olmuştur.