Müdürün Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

Ülkemizin nadide ilçelerinden birisi olan Gemerek’i tercih ederek çok doğru bir karar vermiş bulunuyorsunuz. 11 yılı geçkin bir mazisi olan Gemerek Meslek Yüksek Okulu siz değerli öğrencilerin tercihi ve teveccühü ile daha nice yıllara ulaşacak inşallah. Bugünümüz dünden, yarınımız ise bugünden güzel olacak ama hepimizin kolektif şuuru ile olacak. Bizler sizlere elimizden gelenin en iyisini sunacak ve sizlerden de derslerinizde daha yüksek başarılar, Gemerek Meslek Yüksek Okulunu ülkemizin her yerinde en iyi şekilde temsil ve özellikle sosyal faaliyetlerde katılım bekleyeceğiz. Biz, önünüzdeki engelleri kaldıracağız sizler ise Gemerek’i yukarılara taşıyacaksınız.

Saygıdeğer Gemerekliler,

Kadim bir gelenekten soylu bir geleceğe giden bir ilçenin mensubu olmak sanırım hepimizi mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Gemerek neye elini atsa başarılı oluyor, başarılı yapıyor. Gemerek’in zenginliklerinin farkında olan birisi olarak bütün Gemerekli hemşerilerimden ben bir şey rica ediyorum: Gemerek Meslek Yüksek Okuluna daha fazla sahip çıkmak. Esnafı ile halkı ile Gemerek’e dışarıdan gelen ve misafirimiz olan öğrencilere Gemerek insanının misafirperverliğini gösterip, çocukları başarılı olmaları yönünde teşvik edersek okul vesilesi ile birer Gemerekli olan bu kardeşlerimiz de diğer Gemerekliler gibi gururumuza gurur gücümüze güç katacaktır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Adem KARAKAŞ