Yıl Sonu Sınavları Uzaktan Eğitim (Cuzem) Dersleri

Başlama Tarihi :   21.05.2020 Bitiş Tarihi :   18.06.2020

Daha önce ilan edilen bahar dönemi 5ortak derslerinin (Atatürk ilkeleri ve Inkılap Tarihi ,Türk Dili İngilizce ,Temel Bilgi Teknolojileri )  final sınav tarihleri ve sınavlara giriş sistemi iptal olmuştur.

51 ortak derslerinin final sınavlarının yeni tarihleri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ana sayfasında ve Cuzem sayfasında ilan edilecektir.

Öğrenciler sınavlara esinav.cumhuriyet.edu.tr adresinden gireceklerdir.

ÖNEMLİ NOT : 5ı ortak derslerin final sınavları farklı saatlerde başlatılacaktır. Örneğin  İngilizce dersinin final sınavı aynı gün içerisinde bir öğrencide saat 09:00,başka bir öğrencide saat 10:00,yine başka bir öğrencide de saat 11:00 de gözükebilir. Öğrenciler onlıne sınav modülüne girip kendisine sınavın saat kaçta tanımlandığını görebileceklerdir.Sınav saatinde sınava katılmayan öğrenciler için sınavları tekrarlanmayacaktır.